Ko dara Skunks?

Skunks ir zīdītāji, kas izmanto savu ķermeņa smaržu kā aizsardzības mehānismu. Ir dažādas sugas sugas ar katru sugu, kam ir silta krāsa un dažādas krāsas no melnbaltas līdz brūnai, krēmai vai ingvera krāsām. Tos identificē ar biezu kažokādu pārklājumu, stipriem priekšējiem un gariem nagiem. Skunks dzīvo vidēji četros gados savvaļā un sver apmēram 30 £. Tie ir ļoti pielāgojami dzīvnieki, kas pārtikuši dažādos biotopos, ja ir pieejami ēdieni un pajumti. Tā kā viņi reti ceļo vairāk nekā divas jūdzes, skunks parasti izveido savu dens 2 jūdžu rādiusā līdz ūdens caurumam. Dens parasti ir koku dobumos, baļķos, suku pāļos zem verandām vai pamestām dzīvnieku baravām.

Kad runa ir par barošanu, skunks ir visēdīgie dzīvnieki, kas sašaurina mazas radības un barojas ar augu izcelsmes materiāliem atkarībā no sezonas un pieejamības. Tā kā viņi nav aprīkoti ar slepkavas instinktu, viņi dod priekšroku mazākiem dzīvniekiem, kas nerada problēmas. Viņu barošanas paradumi ir nemainīgi un mainās tikai ziemā, kad to galvenais pārtikas avots ir ierobežots. Tā kā viņi nav pārziemot, viņi vienmēr būs dienas laikā un naktī, meklējot jebkādu pieejamo pārtikas avotu.

Mazs laupījums

Skunk's uzturs sastāv no kukaiņiem, piemēram, prusaku, vaboles, un siena. Kaut arī to spēcīgais ilgstošs smarža tiek uzskatīta par traucēkli cilvēkiem, skunks palīdz atbrīvoties no destruktīviem kukaiņiem ap mājām. Viņi arī barojas ar maziem bezpalīdzīgiem dzīvniekiem, piemēram, putnu ligzdošanas un putnus. Apmeklējot ūdens caurumus, skunks medī arī zivis, vardes un ūdens čūskas. Ziemas laikā pēdējās iespējas uzturs ir skunks uz lauka pelēm, trušiem un portatīvām olām.

Skunks ir viens no medus bišu lielajiem plēsoņiem, balstoties uz bieziem kažokādas kauliem, lai aizsargātu viņus no dūrieniem. Viņi parasti skrāpē bišu stropu priekšpusi ar spēcīgajiem priekšējiem un gariem nagiem, pēc tam barojas no aizsargājošajām bitēm, kas nāk no stropiem. Viņi bieži barojas ar čūskām un nodevīgu melno atraitņu zirnekli, kas tiek uzskatīti par barojošu diētu skunks un māca jaunajiem pašaizsardzības mehānismiem no šiem bīstamajiem dzīvniekiem.

Augu dzīve

Ziemā un rudenī parasti nav pieejams skunk's mīļākais uzturs, tāpēc viņi pieņem augu barību. Šajos aukstajos mēnešos ir pieejami tikai daži kukaiņi un upuri, kas izraisa skunks barību uz tādiem augiem kā kukurūza, ķirši, vīnogas un ogas, kas parādās ziemā. Viņi parasti savāc pārtiku, kas pieejamības dēļ ir nokritusi uz zemes. Saknes un augļi ietver viņu iecienītāko diētu, un tāpēc lielākā daļa skunks apmeklē mājvietas, lai pabarotu bojājošu augu dzīvi, ko uzskata par traucēkli cilvēkiem.

Atkritumi

Skunks, kas ir visēdāji radoši, nav selektīvi padevēji, un tādējādi tie ir atkarīgi no tā, kas ir pieejams. Bez uzraudzības pakaišiem ir kukaiņi, grauzēji un puves pārtika. Skunks deviously reidu atkritumu tvertnes un dumpsters meklē savu iecienītāko maltītes. Reizēm, kad nav pieejama pārtika, skunks var doties uz putnu padevējiem, komposta pāļiem un griliem, kuru rezultātā var rasties sadursmes starp cilvēkiem un dzīvniekiem.

Ieteicams

Kas ir Ugandas valūta?
2019
Kas ir Nakhi cilvēki?
2019
Kas ir Kleptokrātija?
2019